Home Blog

Tips om je winkel te beveiligen

0

Als je een eigen zaak, winkel of bedrijf hebt dan is het belangrijk om goede beveiliging te hebben. Je weet maar nooit wanneer je het nodig gaat hebben. Als eigenaar kun je soms wakker liggen met de vraag hoe het met je winkel gaat. Zorg ervoor dat je alle maatregelen hebt genomen zodat je met een gerust hart kunt gaan slapen. Hierbij geven wij jou een aantal tips voor jou en je personeel waardoor je winkel extra veilig is en blijft. 

Sta nooit alleen in de winkel

Als je een kleine winkel hebt kan het voorkomen dat je alleen in de winkel aanwezig bent. Dit maakt het overvallers extra makkelijk om hun buit te halen. Zorg dus dat er altijd twee mensen aanwezig zijn als een winkel open is. Bijvoorbeeld één iemand bij de kassa en een iemand die bezig is met de winkel zelf of de administratie.

Noodknop bij de kassa

Veel kassa’s hebben het al, een alarmknop verstopt onder de kassa. Door deze knop, of hendel, te activeren schakel je direct de politie in. De knop staat namelijk in verbinding met de alarmcentrale van de politie waardoor ze direct zien waar ze heen moeten.

Investeer in goede sloten

Het klinkt misschien wat voor de hand liggend maar een goed slot zorgt ervoor dat inbrekers minder snel binnenkomen. Veel standaar sloten zijn simpel te openen met een pasje of met geweld. Inbrekers kunnen aan het slot al zien of ze daar wel of niet kunnen inbreken. Een meerpuntssluiting bij een slot maakt het de inbrekers al een stuk moeilijker. Doordat de deur op meerdere plekken in het slot valt kan de inbreker niet zomaar naar binnen. Investeer dus in een krukbediende meerpuntssluiting voor de juiste beveiliging.

Maak oogcontact

Wat goed werkt om dieven in de winkel weg te jagen is door oogcontact te maken met iedereen die een winkel binnenkomt. Dit zorgt ervoor dat de persoon zich bekeken en gezien voelt. Hierdoor zal een dief minder snel iets meenemen uit de winkel. Oogcontact met klanten is ook persoonlijk en klantvriendelijk. Win-win situatie dus.

Herken geprepareerde tassen

Je kunt letten op klanten die met grote boodschappentassen binnenkomen. De tassen zijn vaak geprepareerd met aluminiumfolie. Een ander voorbeeld is een Pringle-doos, ook daar zit aluminiumfolie in. Diverse winkelgebieden hebben een verbod op geprepareerde tassen.

Een dolle verjaardag

0

Mijn zus is binnenkort jarig, ze wordt 21. Het leukste van haar 21e verjaardag is dat ze voorschut mag worden gezet voor familie en vrienden. Hiervoor is dan ook een hele mooie slideshow klaar voor gezet die ik met haar vrienden samen heb gemaakt. Ik hoop dat ze erom kan lachen en er van kan genieten.

The perfect gift

Ook hoort er een cadeautje bij haar verjaardag. Ze heeft al een tijde haar nieuwe Iphone 11 pro max. En omdat mijn zus soms nog al lomp kan zijn en alles laat vallen had ik het perfecte cadeautje in gedachten: een Iphone 11 pro max hoesje. Een goed dik hoesje waardoor ze de telefoon niet kapot laat vallen. Eerst dacht ik aan een book case dan valt de telefoon echt niet kapot. Alleen dat is misschien een beetje te groot voor mijn zus. Misschien een wat subtieler hoesje. Dus ik koos voor een back case met een leuk kleurtje. Een hoesje in het lila. Lila is mijn zus haar lievelingskleur. Ik dacht dat het de perfecte kleur was en een top cadeau.

Iedereen vond het een leuk cadeau

Toen ik het aan mijn zus gaf vond ze het een perfect cadeautje. Het paste toevallig perfect bij haar outfit en ze werd iets onvoorzichtiger met haar telefoon. Dat kwam zeker omdat ze ook iets had gedronken. Haar vriendinnen vroegen waar ik het hoesje had gehaald dus ik vertelde ze dat het van shop4hoesjes was. Daar waren zo veel verschillende soorten hoesje. Verschillend materiaal, merken, kleuren, bedrukkingen en prijzen. Na het uitwisselen van cadeaus gingen we door met het feestje vieren.

Door het dolle heen

Het was een feestje in de tuin. We begonnen met een wijntje en gingen daarna verder op cocktails. Er stond leuke muziek op en natuurlijk om 12 uur werd er champagne gepopt omdat ze dan precies 21 werd. Daarna was het vol vreugde de stad in en er een feestje van maken. Het was gezellig en er waren veel shots gedaan. Daarom was mijn zus maar al te blij dat ze net haar hoesje had gekregen omdat ze haar telefoon meerdere keren heeft laten vallen.

Deze keer wat water

De volgende dag kwam mijn zus naar beneden met een heftige koppijn. Dat krijg je ervan als je de avond ervoor veel drankjes hebt gedronken. Ze heeft me nog een keer bedankt voor het cadeautje waarschijnlijk omdat ze vergeten was dat ze dat al had gedaan. In de avond gingen we met de familie uit eten om het ook nog even met het gezin te vieren. Alleen deze keer ging ze maar voor water in plaats van voor wijn.

De perfecte vakantie

0

Samen met mijn man heb ik twee kinderen een zoontje Micheal en een dochtertje Anna. Mijn zoontje Micheal is 8 jaar en mijn dochtertje Anna is 9 jaar. We hebben genoeg gespaard om weer is op vakantie te gaan. We hebben niet heel veel geld dus kunnen niet altijd op vakantie gaan. En als we gaan willen we natuurlijk de perfecte plek uitkiezen zodat we een onvergetelijke vakantie hebben. Romantisch voor mijn man en mij en leuk en gezellig voor de kinderen.

Waar gaan we heen

Mijn kinderen zijn echt druktemakers. Ze kunnen nooit stil zitten en moeten altijd wat doen. Hiervoor moeten we natuurlijk wel iets verzinnen zodat ze bezig bleven. Dus we gingen online opzoek naar een leuke camping voor de kids. Dit was even zoeken want we hadden natuurlijk wel een budget waar we aan moeten houden. Na uren lang zoeken online hebben we iets leuks gevonden: Camping Castell Montgri.

Genoeg om te doen

We hebben goed gekeken naar Camping Castell Montgri, er is er veel te doen voor de kinderen. Er is een groot zwembad met veel glijbanen tussen de bomen in een mooie omgeving. Dus er is ook nog een mooi uitzicht wanneer we op de kinderen letten in het zwembad. Er ligt ook een mooi strand om lekker te relaxen en in de zee te zwemmen. Ook is er een speeltuin en minigolf. Daarnaast is er een tennisbaan en een voetbalveld. En na al het gespeel moet er natuurlijk gegeten worden, daarvoor is er een lekkere pizzeria. Je kan dan heerlijk je pizza eten op een mooi terras. Een supermarkt in de buurt om daar ons lekkere ontbijtje te halen. De kinderen vinden het leuk om boodschapjes te doen zodat ze zelf kunnen kiezen wat ze eten. In de avond is het mooi verlicht en kunnen mijn man en ik genieten van een romantisch avondje.

Nog een weekje wachten

Het was de perfecte plek om heen te gaan. Nu is het tijd om het de kinderen te vertellen. We zetten ze neer op de bank en vertellen ze dat we naar Spanje gaan. Ze waren door het dolle heen. Ze gaan eindelijk weer op vakantie. Ik heb ze laten zien wat er allemaal te doen is en hoe prachtig het eruit ziet. Ze wilde al gelijk hun tas pakken en gaan. Maar we gingen pas over een week dus ze moesten nog even geduld hebben. Ze willen vooral graag van de glijbanen af en gaan minigolven. En in de avond proosten om de perfecte onvergetelijke vakantie.

Een mooi gezin

0

Een gezin starten in een nieuw huis is mijn plan. Samen met mijn lieve man. Ik ben nu al eventjes zwanger en het wordt tijd dat we groter gaan wonen. Er moet natuurlijk wel plek zijn voor een babykamer. Ook moet het huis natuurlijk babyproof zijn. Ik was vroeger een lomp kind dus ik denk dat het toekomstige kindje ook wel een beetje lomp zal zijn.

Zwangerschap

Mijn man heeft besloten het meeste werk te doen. Ik ben natuurlijk al eventjes zwanger dus ik kan niet te veel stress aan. We hebben al een tijd een huis op het oog in de randstad. Hier is genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en het is ook niet te ver van de stad. Dat is wat het leuk maakt als de kinderen ouder worden.

Zo makkelijk mogelijk

Bij het kopen van een huis komt natuurlijk veel kijken. Zoals het afsluiten van een hypotheek. Bij het afsluiten van een hypotheek komen ook hypotheekrente kijken. Je wil natuurlijk zulke laag mogelijke hypotheekrente. En natuurlijk stel je jezelf de vraag hoeveel kan ik lenen? Dat kan allemaal erg simpel worden uitgezocht op hypotheekrente.nl. Met een baby op komst levert alles nog meer stress op daarom willen we het allemaal zo makkelijk mogelijk doen. Zo kan ik op de site een hypotheekrente overzicht zien de laagste rente en natuurlijk kan ik er ook zelf een hypotheek afsluiten.

Mijn man doet het harde werk

Ik dacht ik doe de research en mijn man mag de rest doen. Ik ben een soort van zijn adviseur klinkt het net. Ik vertel dan wat ik heb gevonden en wat ik de pluspunten van een bepaalde hypotheek vind. Daarna mag hij de hypotheek af gaan sluiten en zorgen dat de deal rond is.

Het leukste deel

Naast de hypotheek moet natuurlijk ook gepraat worden over de babykamer, babyspullen, het babyproofen, tijdsindeling en zo gaat de lijst verder. Het leukste vond ik toch om een babykamer in te richten. Ik kan niet al het zware werk doen dus gelukkig heb ik er hulp bij. Ik had dan ook een heel slim plan om het via de computer te doen. Zo kon ik vanuit mijn comfortabele stoel heel de kamer inrichten en kijken naar kleurcombinaties. Wanneer ik dit allemaal heb uitgevogeld laat ik het zien aan mijn man en kan hij ook makkelijk dingen eraan veranderen. We gaan een mooie tijd tegemoet. Er zullen hobbels in de weg zitten maar daar komen we overheen. Het belangrijkste is de toekomst van de toekomstige kleine.

Gezellige nacht

0

Sinds kort heb ik mijn eigen woning. Ik ben samen met een vriendin in een leuk appartementje gaan wonen in de stad. We doen een drankje met een paar vrienden bij mij en dan kunnen we gewoon lopen naar de stad. Na een lange avond kan je ook makkelijk en snel weer naar huis. Ook hangt er een leuke sfeer in de stad waardoor elke avond leuk is.

Lekker glaasje

Bij elk eetentje of elk avondje uit hoort natuurlijk rode wijn en dan zoeken we wijn online om het lekker makkelijk te laten bezorgen. Het moet natuurlijk wel goeie wijn zijn en niet een goedkope wijn van de avond winkel. Wanneer er vrienden over de vloer zijn moet ik ze natuurlijk wel goede wijn aan kunnen bieden. Ook worden er vaak kortingen geboden waardoor de lekkere wijn een stukje goedkoper is. Wat handig is als je zelf nog aan het studeren bent.

Welke wordt gekozen

Wanneer je geen idee hebt welke wijn bij welke gelegenheid past dan kun je ook gewoon gemakkelijk bellen naar de service van drankdozijn. Hier kunnen ze een goede wijn aanraden die past bij het gerecht, bij de gelegenheid en natuurlijk bij welke persoon. Elke persoon heeft namelijk een andere smaak en gelukkig heb je heel veel keus in wijnen en is er voor iedereen wel iets.

Vette hap na het stappen

Laatst had ik een etentje bij mij en daarna dacht ik de stad in te gaan. We aten lekker Italiaans, pasta e pollo pesto. Hierbij dronken we een lekkere witte wijn. Toen we klaar waren gingen we gelijk aan de rode wijn. Na een lekker flesje rood gingen we de stad in. Hier hebben we genoten van de muziek, de drankjes en van het gezelschap. Na het stappen gaan we dan ook altijd even wat te eten halen omdat we altijd sterven van de honger. Na al die drankjes krijg je toch wel een grote eetlust. Meestal wordt dit dan ook een vette hap.

Het einde van de avond

Na de vette hap kunnen we weer op ons gemakje terug lopen, en voor degene die een drankje teveel ophebben kunnen altijd blijven slapen. Na een gezellige avond is het de dag erna natuurlijk weer opstaan. Avonds een vent in de ochtend een vent zeggen ze toch. Dus werd het ontbijten en gelijk opruimen. Gelukkig was het niet of een door de weekse dag anders had ik moeten werken of studeren. De wijn heeft de avond erg gezellig gemaakt en het was heerlijk bij het eten. Ik noem het een geslaagde avond.

Heerlijke zomer

0

Het is zomer. De zon schijnt en het is lekker weer. Op vakantie gaan wordt lastig maar ook in Nederland wordt het steeds warmer om lekker in de tuin te zitten met een lekkere cocktail. Heerlijk borrelen met de buren, natuurlijk op 1,5 meter afstand. Een lekker kaasje met wat crackers, lekker tot laat in de tuin zitten met een paar gezellige sfeer lichtjes.

Voor elke gelgenheid een zonnebril

Bij elke zomer, elk zonnestraaltje hoort natuurlijk een zonnebril. Tegenwoordig heb je zonnebrillen in allerlei verschillende soorten kleuren, maten en vormen. Het is bijna onmogelijk om te kiezen. Het leukste is natuurlijk om met de trend mee te gaan. Daarom als je zoekt op Charlie Temple naar zonnebril rond zit je gebakken. Een ronde zonnebril is namelijk helemaal in tegenwoordig. Ook als je zoekt naar een zonnebril voor je kinderen of je kleine zusje bijvoorbeeld, dan kan je zoeken naar zonnebril kind. Alle trends zijn in tegenwoordig, zolang het maar bij je kleding past. Een leuke hippe outfit is van zeerste belang tegenwoordig.

Hoe handig is het?

Zelf vind ik een mom jeans met een eenzijdig schouder topje en dan hippe laarsjes met zo een gave Charlie Temple zonnebril helemaal gaaf. Natuurlijk zijn er ronde zonnebrillen voor mannen en vrouwen. Meestal vind ik het wel lastig om online te beslissen welke zonnebril nou eigenlijk echt goed bij me past. Dit maakt Charlie Temple nog handiger, je kan namelijk kijken hoe de zonnebril je staat. Je gebruikt dan een foto van je gezicht en daar wordt de zonnebril die je uitkiest gelijk opgeplakt.

Perfect met mijn outfit

Naast zonnebrillen kan je ook hippe brillen kopen. Op deze manier ga je elke dag over straat met een leuke bril of zonnebril die helemaal mee gaat met de tijd. Ik zie dan ook veel mensen met Charlie Temple brillen, het voordeel van Charlie Temple is dat de brillen een mooie prijs-kwaliteit balans hebben. Je hebt dan een bril van goeie kwaliteit en een mooie betaalbare prijs. Elke dag met de felle zon en het warme weer dan komt mijn zonnebril goed van pas. Heerlijk op een terras met een drankje erbij in mijn shorts of mom jeans. Nu is de outfit helemaal klaar en kan ik genieten van de zon zonder dat mijn ogen pijn gaan doen van de zon. Na de snelle levering en top kwaliteit wilde mijn vader ook zo snel mogelijk een Charlie Temple bril. Dus ook hij ging zo snel mogelijk op zoek.

Moet ik investeren in Bitcoin?

0

Op 3 januari 2009 werd het eerste blok van Bitcoin gemaakt. Toen was de Bitcoin wellicht slechts nog een vaag concept en voor velen een ver van de bed show. Inmiddels is het een heus online betaalmiddel, zogenaamd cryptovaluta. 

Er is zelfs een hele aparte Bitcoin koers de je kunt volgen om te zien wat er gebeurt met de waarde van de digitale munt. En die waarde fluctueert, waardoor het goed is om de koers goed in de gaten te houden. Ben je een beetje up to date, dan kan je er best leuk mee verdienen. Maar let op: Je kunt van de een op de andere dag ook al je winst en nog meer verliezen.

De waarde van Bitcoin

Bitcoin is relatief gezien nog erg volatiel, dus kan er geen gemiddelde waarde worden bepaald. Alhoewel de Bitcoin vrij wel niets waard was in 2019, haalde het in 2017 al een All Time High met de waarde van $19.891 per 1 Bitcoin.

Een goed moment om Bitcoin te kopen?

Daar verschillende de meningen over, maar persoonlijk geloof ik in de juiste technische analyse. Het is essentieel om de koers te blijven volgen. Zo kan je bepalen of de prijs omhoog of omlaag gaat en op welk moment ik het het best kan kopen of verkopen. 

Toekomst voor de Bitcoin koers

En wat zal er dan gebeuren in de toekomst met de bitcoin? Net zoals bij het 'gewone' geld is het kwestie van vraag en aanbod. Er zijn een aantal factoren die bepalen of de koers zal stijgen of dalen, maar centraal staat of de populariteit van de digitale munt vast zal houden en of er vraag is naar deze vorm van betaling en waarde op het internet.

Een paar voordelen die wellicht voor een stijging kunnen zorgen:

– Technologie. We zijn ons wellicht nog niet eens bewust van de mogelijkheden en van waar de bitcoin allemala nog voor gebruikt kan worden. Denk aan de enorme groei van het aantal webshops en het belang van internet. Daar hadden we 30 jaar geleden niet van kunnen dromen. 

– De behoefte van webshops en de online winkelaars. Wordt er nu nog veel betaald met PayPal, creditcard et cetera, in de nabije toekomst is het goed mogelijk dat cryptovaluta steeds gewilder zijn. 

– Het betreft nu een relatief nieuw ontwikkeling. Dat betekent ook dat de gaten in de veiligheid nog niet allemaal ontdekt zijn. Naarmate de tijd verstrijkt zullen we door schade en schande wijzer worden wat betekent dat de beveiliging ook steeds beter zal worden. Hoe veiliger het gebruik van de bitcoin wordt, hoe populairder deze cryptovaluta zal worden. 

Een paar nadelen die wellicht voor een daling kunnen zorgen:

– De prijs schommelt momenteel sterk. Dit is een voordeel voor investeerders, maar tegelijkertijd ook een onzekerheid voor de gebruiker. 

– Waar je bij de ouderwetse vorm van betaling nog altijd de bank hebt als tussenschakel, ben je hier zelf verantwoordelijk. Het is dus essentieel dat je toegangscodes goed bewaart, want niemand kan je helpen deze weer te herstellen. Inlog kwijt, dan ben je ook je geld kwijt. 

-Er komt veel criminaliteit voor omdat zij anoniem transacties kunnen maken op bijvoorbeeld het dark web. Dit leidt tot een slecht imago

De verwachting voor de koers in 2020 is hoog, namelijk $25.000 per Bitcoin. De verwachting voor 2025 is nog hoger, er wordt een prijs van $50.000 per Bitcoin verwacht. Op basis van de voordelen die in de toekomst zullen toenemen wordt er in 2030 een prijs van $75.000 verwacht.

Glazen douchewand plaatsen, alles wat je moet weten

0

Een glazen douchewand is een mooi object om te hebben als finishing touch in je badkamer. Niet alleen is het mooi gezicht om een douchewand van glas te hebben, maar het is ook nog eens super handig. Als je geen glazen douchewand hebt, kan het water van de douche zich overal naar toe verspreiden. De gehele badkamer wordt dan onnodig nat, wat je vervolgens weer moet opruimen. Een glazen douchewand plaatsen, kan daar dus de oplossing voor zijn. In dit artikel lees je alles wat je moet weten voor wanneer je een glazen douchewand zelf wilt plaatsen, of dit wil laten doen.

Zelf een glazen douchewand plaatsen of toch laten plaatsen?

Een glazen douchewand, kan best gevaarlijk klinken om zelf te gaan plaatsen. Het klopt dat glas niet het meest stevige materiaal in de wereld is. Toch is het glas dat wordt gebruikt bij douchewanden stevig genoeg om het zelf te kunnen plaatsen, zonder dat het stuk gaat. Het glas gaat niet zomaar stuk doordat de meeste glazen douchewanden gehard zijn. Als je het toch niet aan durft om het zelf te plaatsen, zijn er genoeg bedrijven die dit voor je willen doen. Voor de mannen die wat handiger zijn, zijn er genoeg tips en trucs voor het zelf plaatsen van een glazen douchewand.

Bedenk welk glas je wilt gaan gebruiken

Een van de tips en de trucs over het plaatsen van een glazen douchewand, is dat het belangrijk is om eerst te gaan kijken naar het soort materiaal wat je gebruikt. Wanneer je weet welk materiaal je aanschaft, weet je ook waar je rekening mee moet houden en wat je kan verwachten. Doe onderzoek op Google en schrijf op waar je douchewand minimaal aan moet voldoen. Als je dat weet, lukt het beter om een glazen douchewand te plaatsen. Zoals al eerder voor je genoemd, zijn glazen douchewanden vaak gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bij sites zoals Glasdiscount.nl kun je zelf kiezen welk soort glas je wilt, waar dus ook veiligheidsglas bij hoort. Veiligheidsglas is glas dat sterker is dan gewoon glas. Dit glas gaat niet snel kapot doordat het materiaal gehard is. Stel je besluit om er toch iets hards tegenaan te gooien, breekt het glas op een manier waardoor je minder snel verwond raakt. Het advies is om er geen dingen tegen aan te gooien, maar het glas is veilig genoeg om te douchen.

Tips en trucs voor een glazen douchewand plaatsen

Nadat je de douchewand hebt besteld bij een winkel zoals Glasdiscount.nl, is het tijd om deze te gaan plaatsen. Zorg er voor dat alles goed afgemeten is. Je wilt immers niet een scheve douchewand. Voordat je gaat beginnen met het echt plaatsen van de wand zelf, is het slim om bepaalde dingen in de badkamer af te dekken, zodat ze niet beschadigd raken terwijl je bezig bent. Dat zou zonde zijn. Dit kan je doen met bijvoorbeeld een handdoek. De tweede tip is om de douchewand met twee personen te gaan plaatsen. Douchewanden kunnen zwaar zijn en je wilt niet het risico nemen dat je nieuwe wand wordt beschadigd. Een hele belangrijke tip is ook om rekening te houden met de deur van de douche, als je die hebt natuurlijk. Zorg er voor dat je genoeg ruimte hebt tussen de douchedeur en het stuk wat tegen de muur aanzit, zodat je douchedeur ook open kan. Het advies is om minimaal 7 millimeter er tussen te laten. Maak deze ruimte ook niet te groot, want anders krijg je het koud terwijl je aan het douchen bent. De laatste tip die je hier leest is het zorgen voor een goede kit. Zorg dat je een transparante en ondoorzichtige transparante sanitairkit koopt, voor het mooiste resultaat.

Online casino: jouw nieuwe online vrijetijdsbesteding? 

0

Online casino: jouw nieuwe online vrijetijdsbesteding? 

Het kan zomaar voorkomen dat je niet weet wat je met je vrije tijd moet doen. Dit omdat je binnenkort vakantie hebt, maar niet weggaat vanwege allerlei omstandigheden. Je kunt dan op zoek gaan naar leuke vrijetijdsbesteding. Aangezien we allemaal steeds meer actief zijn op het internet, kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar online vrijetijdsbesteding. Wanneer het dan onverhoopt regent, is dit helemaal niet erg omdat je dit lekker vanaf je eigen bank kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een gokspel gaan spelen bij een online casino zoals Boom Casino bijvoorbeeld. Want was is er nu leuker dan het spelen van een spelletje terwijl je hier ook nog eens een leuke som geld mee kunt verdienen?

Online geld verdienen

Het spelen van een gokspel bij een online casino zoals Boom Casino is een vorm van online geld verdienen. Door een relatief laag bedrag in te zetten bij zo’n gokspel maak je kans op het winnen van een aardig leuk geldbedrag. Er is een grote hoeveelheid online gokspellen beschikbaar. Veel meer dan je bijvoorbeeld vaak ziet in de real life casino’s. Naast het spelen van een willekeurig gokspel is het vaak ook mogelijk om bij zo’n online casino een live gokspel te spelen. Je kunt dan samen met andere spelers een virtueel gokspelletje spelen zoals bijvoorbeeld roulette of een black jack. Tevens ligt de kans op het winnen van een geldbedrag bij een online casino vaak hoger dan bij een real life casino. Dit omdat een zo’n casino vaak veel meer bezoekers aantrekt, en je met een relatief laag bedrag kunt starten met spelen. Bovendien geven een aantal casino’s je een leuke bonus op het moment dat je besluit om een geldbedrag op je account te storten.

Bonus bij een online casino

Wanneer je hebt besloten om een account aan te maken bij Boom Casino bijvoorbeeld, kun je op een vrij gemakkelijke manier geld aan jouw account toevoegen. Je kunt dit doen door middel van diverse betalingsmogelijkheden zoals een bankoverschrijving, of een overschrijving via een wallet. Vaak zal je een bepaalde bonus krijgen van zo’n casino die afhankelijk is van de hoeveelheid geld die jij onlangs aan je account hebt toegevoegd. Door deze verkregen bonus maak je dus nog meer kans op het winnen van een leuk geldbedrag. Op het moment dat je wil gaan starten met het spelen van een online gokspel kan het soms raadzaam zijn om met jezelf een maximum inleg af te spreken. Dit omdat je hiermee voorkomt dat je in één klap een grote som geld er doorheen speelt. Het spelen van een online gokspel kan dus een leuke vorm van vrijetijdsbesteding zijn.

Toch lekker vakantie in het buitenland!

0

Het was even spannend afgelopen maanden, maar de meeste Europese landen hebben inmiddels de grenzen weer opengedaan. We hebben met zijn allen de maatregelen goed opgevolgd, waardoor de kans op besmetting met het coronavirus inmiddels beperkt is. We kunnen dus toch lekker vakantie gaan vieren in het buitenland! Uiteraard is het wel van belang dat je je op de hoogte blijft stellen van de actuele informatie van het land waar je naartoe gaat. Daarom in deze blog de algemene dingen waar je rekening mee moet houden. Ook besteed ik in deze blog extra aandacht aan een vakantie in Spanje, omdat dit erg geliefde vakantieland inmiddels ook zijn grenzen heeft open gedaan!

Goede voorbereiding

Het is wel zo fijn om te weten wat je kan verwachten van je vakantie, dus bereid je goed voor. Lees op de website van de Rijksoverheid wat de actuele regels zijn in jouw vakantieland. Zo zullen er bijvoorbeeld geen grootschalige evenementen te bezoeken zijn. Ook moet je er rekening mee houden dat je moet reserveren als je uiteten wil. Soms met tijdslot. Maar dit kunnen we wel aan toch? Nederlanders bereiden zich over het algemeen altijd wel goed voor op hun vakanties en gelukkig is er in de meeste landen inmiddels heel veel wél mogelijk. Check je reisverzekering goed en ga niet op reis als je ziek bent. Houd er ook rekening mee dat als er een nieuwe opleving is van het virus in het land waar je je vakantie viert, je niet gerepatrieerd wordt. De kosten bij een noodzakelijk langer verblijf in het land zullen dan voor jezelf zijn. Houd hier rekening mee bij je keuze voor wel of geen vakantie in het buitenland.

Yes, Spanje is nu ook open!

Spanje is voor velen een erg geliefd vakantieland. Logisch, want wie houdt er niet van het verorberen van een authentieke paëlla of smaakvolle tapas? Daarbij is het eigenlijk altijd super mooi weer in de zomermaanden en is het land vele stranden rijk. Vergeet ook niet dat je voor een mooi plaatsje aan de kust van het vaste land kan gaan, maar ook een bezoek aan de Canarische eilanden tot de mogelijkheden behoort. Die horen immers ook bij Spanje. Heb je dus altijd al eens naar Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura of Tenerife gewild, omdat je daar zulke goede verhalen over hebt gehoord? Grijp dan nu je kans en boek die heerlijke strandvakantie. Neem wel mondkapjes mee, want op plekken waar je niet anderhalf tot twee meter afstand kan houden, zijn deze verplicht. Stranden, supermarkten, restaurants en hotels zijn gewoon open. Op dit moment mogen restaurants binnen voor 50% gevuld zijn en de terrassen tot 75%. Zorg dat je je aan de regels houdt, want een boete kan wel hoog oplopen. Maar zolang je de regels netjes opvolgt, kan jij volop genieten van je vakantie in España!

De juiste loungeset voor je tuinfeest.

0

Zijn jullie ook zo toe aan een feestje? Ik moet je eerlijk zeggen dat ik wel uit kijk naar een gezellig avondje met vrienden op stap na deze corona lockdown. Nu weten we dat een feestje er nog niet in echt in zit binnenkort door de anderhalve meter regels. Wat wel zou kunnen is een thuis feestje, mits je de buren niet gek gaat maken met de harde muziek natuurlijk. Dat het nu zulk heerlijk weer is, is een tuinfeest wel een optie. Barbeque aan, drankje erbij en een lekker playlist aanzetten. Heel veel dichterbij een echt feest gaan we momenteel nog even niet komen helaas. Maar ook in de tuin met de juiste spullen kan het heel gezellig zijn. 

Je tuin klaarmaken voor gezelligheid.

Een avondje met vrienden en of familie in je tuin is super gezellig. De voorbereiding is dan wel van belang om het ook te laten slagen maar dat moet lukken. De muziek. Een draadloze speaker is helemaal van deze tijd en de grote merken hebben die dan ook in verschillende groottes. Even checken wie er allemaal komen en dan kun je de supermarkt in om het eten en drinken te halen zodat iedereen genoeg te eten en drinken heeft die dag en avond. Misschien nog een heater voor wanneer de avond wat kouder voorspeld wordt en jullie niet de tuin uit hoeven vanwege de kou. Waar je ook zeker om moet denken zijn de buren, misschien zijn ze gezellig genoeg om ook uit te nodigen en anders even melden dat er een klein feestje plaats gaat vinden zodat ze op de hoogte zijn. Genoeg zitplek voor iedereen mag ook niet vergeten worden. Een of twee statafels is altijd goed om erbij te hebben voor diegene die liever staan tijdens het eten en drinken. En voor diegene die liever zitten wil je genoeg zitplek hebben. Een loungeset is dan een geschikte optie. Je hebt dan vaak een bankdeel waar je met z’n 3en of meer op kunt zitten, er staat een salontafel bij waar je eten en drinken op kunt zetten en de kussens voorzien je van het comfort wat je nodig hebt om geen houten kont te krijgen van het zitten. De stof van een loungeset moet tegen een stootje kunnen omdat hij veelal buiten staat. Dit maakt dat wanneer er geknoeid wordt met eten of drinken je dit er vaak snel en makkelijk af krijgt. Erg handig tijdens een tuinfeestje met eten en drinken. 

Heb jij nog geen loungeset in je tuin maar lijkt dat je wel wat? Kijk dan eens op tuinmeubelland.nl voor de mooiste en beste loungesets.

Wat doe jij aan naar het strand of park?

0

Heb jij ook zo een zin in die zomerse dagen waarop we weer naar buiten kunnen en genieten van de zon? Na de corona periode waarin we niks mochten en konden kan ik me voorstellen dat iedereen niet kan wachten om weer een beetje vrijuit te kunnen bewegen buiten. Dat drankje op het terras, of lekker met je handdoek en zelf meegenomen eten en drinken het park in of het strand op. De weersomstandigheden zijn de laatste tijd super geweest en als dit een voorbode is op de zomer dan kunnen we ons voorbereiden op een lange warme zomer. Wel eentje die we zeer waarschijnlijk in eigen land gaan doorbrengen omdat het reizen nog niet echt kan en mag op sommige landen binnen de EU na dan.

De badmode voor die zomerse dagen buiten.

Zoals gezegd gaan we weer een beetje meer naar buiten mogen en kunnen. De groepjes mensen worden weer toegestaan in het park en op het strand en dat is toch wel fijn met deze temperaturen. De koeltas met een lekker hapje en drankje mee en samen met vrienden of familie genieten van de zon en andere mensen buiten. Heb jij voor die heerlijke dagen al de juiste badkleding in huis? En wat draag jij dan het liefste? Een bikini is over het algemeen iets gepaster voor het strand of aan het zwembad. Ga je het park in maar wil je wel iets van badkleding aan dan kun je denken aan een strandjurk. Die zijn van badkleding stof gemaakt en zijn dus ideaal voor die warme dagen in het park. Een badpak komt ook steeds weer meer terug in het modebeeld. Een mooi badpak staat dan ook heel sjiek. De bikini blijft het ook altijd goed doen en vele vrouwen kiezen hier dan ook voor. Je buik en rug krijgen dan ook nog een lekker kleurtje wat anders is dan met een badpak aan. Iedereen zo zijn voorkeuren.

Een jurk voor over de badkleding.

Naar het strand of park ga je natuurlijk niet in alleen je badpak of bikini daar draag je over het algemeen iets overheen toch? Een jurk is daarvoor het meest geschikte kledingstuk. Je strekt het makkelijk over je badkleding aan, is luchtig en trekt het dus ook makkelijk uit als je in het park of op het strand aangekomen bent. Daarnaast neemt het niet te veel ruimte in beslag in je tas als je het niet aan hebt, ideaal dus. Een jurk die dan matcht met je badkleding is dan natuurlijk erg leuk. 

Bij meyer-mode.nl hebben ze een groot asortiment aan badmode in grote maten en ook grote maten jurken hebben ze hier. Neem dus eens een kijkje bij ze en scoor een nieuwe setje voor dit seizoen.