HomeAlgemeenHygiëne tijdens het werk!

Hygiëne tijdens het werk!

Hygiëne, het is iets wat we de laatste tijd enorm veel voorbij horen komen wanneer we aan het werk zijn op kantoor, in de supermarkt, in de zorg en op nog veel meer plekken. Buiten het feit om dat hygiëne sowieso al zeer belangrijk is, is het tijdens de corona crisis zeer van belang dat er hygiënisch te werk wordt gegaan in de gehele bedrijfsvoering. We zullen onze handen constant moeten wassen en is het in de supermarkt van belang dat we met behulp van poetsrollen de winkelkarren schoonmaken, zodat er veilig gewinkeld kan worden. 

Nu is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste schoonmaakmiddelen, zoals zeep, apper e meer, gemakkelijk kunt bestellen. In dit blog vertellen we je meer over de verschillende toepassingen van bijvoorbeeld de poetsrollen, zodat jij deze gemakkelijk online kunt bestellen en hygiënisch aan het werk kunt gaan!

Maak gebruik van poetsrollen

Iets wat zeer belangrijk en hygiënisch is, waar ieder bedrijf over zou moeten beschikken, zijn papieren handdoekjes of poetsrollen. Met de papieren handdoekjes maak je gemakkelijk je handen droog, waarna je het papier direct weggooit. Doordat je een individueel papieren handdoekje gebruikt, zul je geen besmettingen doorgeven aan andere werknemers en houd je alles schoon. In de keuken zijn bijvoorbeeld poetsrollen erg populair, waarbij je gemakkelijk een stuk papier afscheurt en dit direct weggooit. Door gebruik te maken van papier houd je alles schoon, zonder dat je jouw handen weer vies zult maken aan een oude handdoek of in dergelijke!

Overal te gebruiken, van kantoor tot aan werkplaats!

Het voordeel van de poetsrollen, papieren handdoekjes en andere hygiënische middelen, is dat je deze overal kunt gebruiken. De handdoekdispenser of poetsrollen bevestig je gemakkelijk aan de muur, zoals bij een kraan, waarna je op een hygiënische wijze je handen kunt wassen. 

Je kunt de juiste producten gemakkelijk online bestellen, waarna je de producten geleverd krijgt en deze direct kunt gebruiken. Naast papieren handdoekjes en poetsrollen, zijn er ook nog veel andere schoonmaakmiddelen en producten te verkrijgen voor op het kantoor of in de werkplaats, zodat je hygiënisch te werk kunt gaan. De papieren handdoekjes kun je gemakkelijk navullen met één doos papier per lege handdoekdispenser, en ook en de poetsrollen zijn te vervangen in de hiervoor bestemde houder. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt beschikken over een voorraad papier en andere schoonmakamiddelen, zodat je ten alle tijde hygiënisch te werk kunt gaan en geen vuil of andere onhygiensische producten achterlaat of mee kunt nemen!

Lees Ook