Over mij

Laten we het dan nu even over mij gaan hebben. Mijn naam is Mike, beter bekend als The Crazy Dutchman. Ik ben een echte levensgenieter, die zijn personaliteit en positiviteit graag deelt met mensen. Zo deel ik graag mijn inspiratie en motivatie voor anderen, om ook de mensen die het wat lastiger hebben te helpen. Ik zal even kort vertellen wat ik nu precies in het dagelijks leven doe. Bovendien leg ik jullie uit waarom ik ervoor heb gekozen om te starten met bloggen!

Waar ben ik nu voortdurend mee bezig?

Voor de een klinkt het misschien raar, de ander kan het wel aan elkaar linken. Ik werk namelijk in de thuiszorg, waar ik aan mensen zorg verleen en deze mensen ondersteun in hun huishouden. Zo maak ik graag een praatje met de mensen om mij heen, maar is het ook erg belangrijk dat deze mensen de zorg krijgen die zij nodig hebben. Omdat ik toch wel tegen de eenzaamheid van ouderen ben, doe ik ook erg veel aan vrijwilligerswerk. Ik ga bijvoorbeeld op bezoek bij eenzame ouderen, om hen toch te kunnen vermaken en te laten zien dat zij niet alleen zijn. Ik haal hier erg veel voldoening uit, wat ik vervolgens mee kan nemen in mijn verdere leven.

Naast dat ik veel met ouderen bezig ben, doe ik ook veel voor mezelf. Zo houdt ik ervan om eens de fiets te pakken, maar voetbal ik ook veel. Dit doe ik in een vriendenteam, waarmee we vervolgens gaan stappen na een wedstrijd. Kortom, erg druk allemaal!

Waarom een blogger?

Waarom kies ik dan nu om te bloggen als ik het al zo druk heb? Dit is een vraag die ik mezelf al vaak heb verteld, maar die anderen mij ook veelal stellen. Eigenlijk kan ik dit zelf zeer goed beredeneren. Ik geef graag iets mee aan andere mensen. Bij mijn cli├źnten in de thuiszorg doe ik dit vaak door middel van een mondelinge boodschap, maar ik merkte dat ik nog meer kon doen. Zo doe ik erg veel levenservaring op en kom ik verschillende dingen tegen. Op dat moment ben ik begonnen met bloggen, wat ik na alweer een aantal jaar doe!

Ik schrijf graag over ondervindingen, maar schrijf ook graag over bepaalde onderwerpen die jullie graag zouden willen weten. Wanneer je een suggestie hebt, hoor ik dit graag van je! Stuur een bericht via het contactformulier, waarna ik zo snel mogelijk contact met je op zal nemen!