Unieke ontwikkelingen

Zoals ik al op de homepagina heb verteld, komen er vaak genoeg unieke en gekke verhalen aan bod op dit blog. We komen vaak genoeg nieuwe dingen tegen, waar we eigenlijk heel gek tegenop staan te kijken. Wat dacht je van iPhone. Zij zijn zich voortdurend aan het ontwikkelen met de nieuwste technologieën. Het ontgrendelen van je telefoon door middel van gezichtsherkenning, meerdere camera’s en draadloze oordopjes. Als we even teruggaan in de tijd, was dit 10 jaar geleden totaal niet te beseffen of te realiseren. Toch is het nu de normaalste zaak van de wereld. In dit blog hebben we het daarom ook over unieke ontwikkelingen die er spelen. Want iets wat er nu gek uitziet, blijft dat gek of wordt dit nu juiste een nieuwe trend?

Een nieuwe trend of een kansloze flop

Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen in diverse branches, die vele mensen als uniek ervaren. Zo zijn er op het gebied van techniek aardig wat innovaties geweest en zijn deze ook zeer goed geslaagd. De draadloze oordopjes van Apple zijn hier een zeer goed voorbeeld van. Vele mensen zagen het nut ervan in, waardoor het product enorm aansloeg in een welisware trend!

 

Maar producten pakken natuurlijk niet altijd goed uit. Vaak genoeg komt het voor dat producten totaal niet aanslaan bij de doelgroep, waardoor het product een echte flop is. Zo kan het zijn dat de marketing van dit product niet goed in elkaar zit, maar kan het ook zo zijn dat het product gewoon niet goed is. In dit blog houden we je ook op de hoogte van die nieuwe ontwikkelingen!

Ik houd je op de hoogte van de nieuwste hypes!

Als we nog even teruggaan naar de unieke trends, is het bekend dat sommige trend wel uit kunnen lopen tot een totale hype. Een mooi voorbeeld is de fidget spinner. Voor kinderen met ADHD of die heel druk waren, was de fidget spinner ideaal om een bezigheid te hebben. Mensen die een fidget spinner eigenlijk niet nodig hadden, raakten totaal onder de indruk en kochten het product massaal. Op een gegeven moment sloeg het product aan in de gehele wereld, waarna je iedereen met een fidget spinner zag lopen. Er werden verschillende varianten van gemaakt, waardoor iedereen op school of buiten was met zijne eigen, unieke spinner. 

Op thecrazydutchmansblog.nl houd ik je op de hoogte van deze unieke hypes die er spelen. Wellicht dat jij wel de trendsetter onder jouw eigen vrienden zal zijn!