HomeBusinessVerkoop auto met speciale dank aan OSW.nl snel geregeld

Verkoop auto met speciale dank aan OSW.nl snel geregeld

Je auto proberen particulier te verkopen is een uitdaging. Tussen honderdduizenden andere auto’s moet je in elk geval de nodige tijd besteden en moeite doen en zorgen voor een opvallende presentatie. Vervolgens moet je al dan niet tegen betaling de auto op allerlei websites plaatsen en is het maar hopen dat er reactie komt. Ondertussen staat de auto nog bij je huis en lopen de kosten gewoon door.

OSW maakt de verkoop van de auto gemakkelijker en ook veel sneller

De verkoop auto kan sneller en gemakkelijker. Veel gemakkelijker zelfs. Maak gewoon gebruik van het platform op OSW.nl en als alles verloopt zoals het zou moeten verlopen kun je dan je auto al snel kwijt zijn. Dat proces begint – heel simpel- met het aanmelden van jouw auto op het platform van de specialist. Je vult de relevante gegevens van de auto in, net als je persoonlijke gegevens uiteraard. Krijg je een bevestigingsmail via OSW.nl, dan heb je de bevestiging dat het aanmeldproces gelukt is. 

OSW zorgt dat er al binnen 24 uur een eerste bod op jouw auto ligt

Vervolgens wordt het spannend, want OSW zorgt dat je binnen 24 uur al een bod kunt verwachten op jouw auto Vaak krijg je dat bod nog eerder overigens. Dat bod kun je accepteren, verplicht is dit uiteraard niet. Je kunt ook langer wachten en hopen op een beter bod. Het eerste bod blijft in alle gevallen 48 uur geldig. Doorgaans echter, kiezen de meeste auto eigenaren eieren voor hun geld. Ze zijn al lang blij dat er een bod op de auto ligt en gaan akkoord. OSW is bovendien een partij die je altijd een reëel bod voorschotelt. Zeker en ongetwijfeld is er ergens iemand te vinden die meer zou willen betalen, vergeet echter niet dat de afwikkeling van de verkoop ook door OSW geregeld wordt.

En dat door je gewoon even aan te melden via OSW.nl

Bij een deal, plant een medewerkers van OSW een afspraak en op die dag wordt de auto bij jou thuis weggehaald. Dan krijg je ook meteen het afgesproken bedrag voor de auto net als het onmisbare vrijwaringsbewijs, het bewijs dat jij op geen enkele manier meer verantwoordelijk bent voor de auto. Daarmee heb jij de auto verkocht, heb je geld in je zak en zijn de kosten die je nog maakte voor de auto ook gestopt. En dat  is mogelijk door de auto gewoon even aan te melden via OSW.nl.

 

Lees Ook