HomeWonenDe juiste loungeset voor je tuinfeest.

De juiste loungeset voor je tuinfeest.

Zijn jullie ook zo toe aan een feestje? Ik moet je eerlijk zeggen dat ik wel uit kijk naar een gezellig avondje met vrienden op stap na deze corona lockdown. Nu weten we dat een feestje er nog niet in echt in zit binnenkort door de anderhalve meter regels. Wat wel zou kunnen is een thuis feestje, mits je de buren niet gek gaat maken met de harde muziek natuurlijk. Dat het nu zulk heerlijk weer is, is een tuinfeest wel een optie. Barbeque aan, drankje erbij en een lekker playlist aanzetten. Heel veel dichterbij een echt feest gaan we momenteel nog even niet komen helaas. Maar ook in de tuin met de juiste spullen kan het heel gezellig zijn. 

Je tuin klaarmaken voor gezelligheid.

Een avondje met vrienden en of familie in je tuin is super gezellig. De voorbereiding is dan wel van belang om het ook te laten slagen maar dat moet lukken. De muziek. Een draadloze speaker is helemaal van deze tijd en de grote merken hebben die dan ook in verschillende groottes. Even checken wie er allemaal komen en dan kun je de supermarkt in om het eten en drinken te halen zodat iedereen genoeg te eten en drinken heeft die dag en avond. Misschien nog een heater voor wanneer de avond wat kouder voorspeld wordt en jullie niet de tuin uit hoeven vanwege de kou. Waar je ook zeker om moet denken zijn de buren, misschien zijn ze gezellig genoeg om ook uit te nodigen en anders even melden dat er een klein feestje plaats gaat vinden zodat ze op de hoogte zijn. Genoeg zitplek voor iedereen mag ook niet vergeten worden. Een of twee statafels is altijd goed om erbij te hebben voor diegene die liever staan tijdens het eten en drinken. En voor diegene die liever zitten wil je genoeg zitplek hebben. Een loungeset is dan een geschikte optie. Je hebt dan vaak een bankdeel waar je met z’n 3en of meer op kunt zitten, er staat een salontafel bij waar je eten en drinken op kunt zetten en de kussens voorzien je van het comfort wat je nodig hebt om geen houten kont te krijgen van het zitten. De stof van een loungeset moet tegen een stootje kunnen omdat hij veelal buiten staat. Dit maakt dat wanneer er geknoeid wordt met eten of drinken je dit er vaak snel en makkelijk af krijgt. Erg handig tijdens een tuinfeestje met eten en drinken. 

Heb jij nog geen loungeset in je tuin maar lijkt dat je wel wat? Kijk dan eens op tuinmeubelland.nl voor de mooiste en beste loungesets.

Lees Ook