Wat doe jij aan naar het strand of park?

0
135

Heb jij ook zo een zin in die zomerse dagen waarop we weer naar buiten kunnen en genieten van de zon? Na de corona periode waarin we niks mochten en konden kan ik me voorstellen dat iedereen niet kan wachten om weer een beetje vrijuit te kunnen bewegen buiten. Dat drankje op het terras, of lekker met je handdoek en zelf meegenomen eten en drinken het park in of het strand op. De weersomstandigheden zijn de laatste tijd super geweest en als dit een voorbode is op de zomer dan kunnen we ons voorbereiden op een lange warme zomer. Wel eentje die we zeer waarschijnlijk in eigen land gaan doorbrengen omdat het reizen nog niet echt kan en mag op sommige landen binnen de EU na dan.

De badmode voor die zomerse dagen buiten.

Zoals gezegd gaan we weer een beetje meer naar buiten mogen en kunnen. De groepjes mensen worden weer toegestaan in het park en op het strand en dat is toch wel fijn met deze temperaturen. De koeltas met een lekker hapje en drankje mee en samen met vrienden of familie genieten van de zon en andere mensen buiten. Heb jij voor die heerlijke dagen al de juiste badkleding in huis? En wat draag jij dan het liefste? Een bikini is over het algemeen iets gepaster voor het strand of aan het zwembad. Ga je het park in maar wil je wel iets van badkleding aan dan kun je denken aan een strandjurk. Die zijn van badkleding stof gemaakt en zijn dus ideaal voor die warme dagen in het park. Een badpak komt ook steeds weer meer terug in het modebeeld. Een mooi badpak staat dan ook heel sjiek. De bikini blijft het ook altijd goed doen en vele vrouwen kiezen hier dan ook voor. Je buik en rug krijgen dan ook nog een lekker kleurtje wat anders is dan met een badpak aan. Iedereen zo zijn voorkeuren.

Een jurk voor over de badkleding.

Naar het strand of park ga je natuurlijk niet in alleen je badpak of bikini daar draag je over het algemeen iets overheen toch? Een jurk is daarvoor het meest geschikte kledingstuk. Je strekt het makkelijk over je badkleding aan, is luchtig en trekt het dus ook makkelijk uit als je in het park of op het strand aangekomen bent. Daarnaast neemt het niet te veel ruimte in beslag in je tas als je het niet aan hebt, ideaal dus. Een jurk die dan matcht met je badkleding is dan natuurlijk erg leuk. 

Bij meyer-mode.nl hebben ze een groot asortiment aan badmode in grote maten en ook grote maten jurken hebben ze hier. Neem dus eens een kijkje bij ze en scoor een nieuwe setje voor dit seizoen.