Drie manieren om je instantfoto nog specialer te maken

0
72

Helemaal hip en happening zijn ze, de instant foto's. Steeds meer Nederlanders vinden het fantastisch om hun slaapkamermuren vol te hangen met herinneringen, geschoten met instax fotocamera's. Alleen zijn de frames om de foto's heen altijd zo saai. Hoe fleur je jouw instant foto's op zodat iedereen met je op de foto wil?

Personaliseer je instant foto

Het unieke van je instax camera is dat je een geprinte foto na een druk op de knop al in je handen hebt. Leuk om weg te geven, of zelf aan de muur te hangen. Als je je aan de basisregels van de fotografie houdt, komt er altijd wel een goeie foto uit, maar als je van je foto echt een speciale herinnering wil maken, dan moet je verder kijken dan alleen de foto.

1. Instax lijstjes

Je kan zo creatief zijn als je wil met je instant fotolijstjes, zeker als je ze zelf kan ontwerpen. Misschien denk je wel 'weg met die witte randen' en wil je een veel spannendere kleur om je instant foto's heen. Photoflyer instax lijstjes zijn volledig naar eigen ontwerp te designen. Zo maak je van een instant photo binnen een handomdraai een kleurrijk museumstuk.

2. Beschilder je wand

Wellicht heb je er nog nooit bij stilgestaan, maar een witte wand is natuurlijk niet de meest inspirerende achtergrond voor je instant photos. Wees eens creatief en ontwerp van je kale muur de mooiste wand van jouw huis. Denk bijvoorbeeld aan een natuurschildering, hang een aantal plantenbakken op, of ga voor een 3d-effect door je instax foto's in echte lijstjes op te hangen. Zo krijgen jouw instant foto's pas echt de betekenis die ze verdienen.

3. Branded foto frames

Je kan van je instant photos ook een krachtige marketingtool maken. Ontwerp je je eigen instax lijstjes, dan kan je natuurlijk je logo's, slogan en hashtags toevoegen aan je frame. Deze branded foto frames zijn ideaal voor brandactivation op sociale media. Iedereen die jouw instant foto ontvangt met jouw gepersonaliseerde, custom lijstje zien jouw bedrijf. Aangezien het helemaal in is om instant foto's vervolgens op Instagram te plaatsen, zien ook alle volgers van jouw fotomodel jouw bedrijf: een win-win dus.

Instax fotoframes zijn niet moelijk

Het is helemaal niet lastig om je instant foto's een nieuwe dimensie te geven. Instax fotoframes zijn namelijk simpele stickers die je aan de achterkant van foto plakt. Vervolgens vouw je het stickerframe en verzegel je de photoflyer. Kat in het bakkie.