Goede beveiliging van je huis

0
80

Af en toe zie ik weleens een stukje van het programma Opsporing Verzocht. Ik zeg een stukje, want hoe goed ik het ook vind dat het programma bestaat, elke keer als ik er een deel van zie, besef ik altijd weer dat ik dat programma niet te vaak moet zien. Ineens word je geconfronteerd met allerlei inbraken die gepleegd zijn en dat is natuurlijk een akelig idee. Uiteraard is het wel erg goed dat zo’n programma bestaat, omdat kijkers dan kunnen bellen voor tips als ze iets weten of iemand herkennen. Dit kan helpen bij het oplossen van misdrijven. Door het kijken van zo’n programma realiseer je je wel weer hoe belangrijk het is dat je huis goed beveiligd is. In deze blog besteden we daarom aandacht aan deursloten.

Ga voor kwaliteit

Je woning zou natuurlijk de plek bij uitstek moeten zijn waar je je veilig en geborgen voelt. Tijdens het kijken van zo’n programma als Opsporing Verzocht vraag ik me daarom altijd weer af of inbrekers wel beseffen wat ze iemand aandoen. Zelfs als er niets wordt gestolen, is het alsnog een heel onprettig idee dat er een onuitgenodigd persoon in je woning is geweest, aan je spullen heeft gezeten, de boel overhoop heeft gehaald en het smerig heeft gemaakt. Na een inbraak voelen mensen zich daardoor minder op hun gemak in eigen huis. Je wil je huis dan beter gaan beveiligen.

Je begint met de sloten. Daarbij is het uiteraard van belang dat je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit. Het is dan slim sloten te kopen van een merk die hoogstaande kwaliteit kan bieden en voor alle soorten deuren passende oplossingen heeft. Dan kom je al snel uit bij KFV sloten. Dit merk zorgt voor traditionele veiligheid en combineert dit met toekomstgerichte oplossingen. Zo zijn er insteeksloten met verschillende sluitvarianten verkrijgbaar voor zowel opdek- als stompe deuren tot elektronische sloten, zoals de KFV Keyless of KFV Fingerscanner.

Veiligheid en comfort

Ook een uitstekende optie voor goede beveiliging van je huis is een driepuntssluiting. Bijvoorbeeld een met drie dagschoten. Bij het dichttrekken van de deur, worden er dan naast de hoofdschoot nog twee dagschoten direct in het kozijn gefixeerd. De deur zit daarmee dus op drie punten op slot, terwijl je hier geen extra actie voor hoeft uit te voeren. Sloten moeten namelijk niet alleen zorgen voor veiligheid, maar ook makkelijk in het gebruik zijn. Bij KFV bestaat een meerpuntssluiting altijd uit een perfect op elkaar afgestemd systeem, waarvan alle afzonderlijke componenten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bekijk het aanbod als je je woning gaat beveiligen en ga voor de oplossingen die aansluiten op jouw eisen en wensen.