HomeAlgemeenEen kinderzonnebril is geen overbodige luxe

Een kinderzonnebril is geen overbodige luxe

Het lijkt misschien overdreven om een speciale kinderzonnebril aan te schaffen voor je kind. Maar ook kinderen kunnen soms flink last hebben van de zon. Het kan ze beperken in hun speelplezier, maar felle zon kan ook hun veiligheid in gevaar brengen. Je wilt niet dat je kind met gevaar voor eigen leven de weg oversteekt omdat de zon in zijn of haar ogen schijnt. Een kinderzonnebril is dan écht een goede oplossing. Zo'n kinderzonnebril bestel je heel gemakkelijk bij Charlie Temple, gewoon online. En je hoeft niet te gokken of het wel het juiste model is, want je kunt deze brillen ook online passen!

Een kinderzonnebril voor jouw ukje

Hoe klein ze ook zijn, kinderoogjes moeten beschermd worden tegen de felle zon. Daarom heeft Charlie Temple de kinderzonnebrillen verdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Deze geven de verschillen in grootte aan. Zo zijn er kinderzonnebrillen voor kinderen van 2-4 jaar, voor kinderen van 4-7 jaar en voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Nu kan het zijn dat jouw kind een wat kleiner of een juist wat groter hoofdje heeft voor zijn of haar leeftijd. Online passen is dan écht een uitkomst. Doordat dat passen "live" gebeurd, door de camera op je laptop, beweegt de bril mee met het hoofd en zal je kind graag meewerken.

Draagt je kind een bril?

Wanneer je kind al op jonge leeftijd een bril draagt, kun je misschien denken dat een kinderzonnebril geen optie is. Maar bij Charlie Temple hebben ze aan alles gedacht. Je kunt namelijk ook de kinderzonnebrillen met een sterkte aanschaffen. Je moet dan, natuurlijk, wel goed weten welke sterkte glazen je kind draagt. De glazen van de zonnebril kunnen dan op dezelfde sterkte worden geslepen. Zo zijn de oogjes van je kind goed beschermd én kan je kind gewoon kijken zoals hij of zij gewend is.

Ook voor papa's en mama's

Ook papa's en mama's zijn soms toe aan een nieuwe (zonne)bril. Jij kunt dus zelf ook heel goed slagen bij Charlie Temple. De keuze uit verschillende monturen is enorm en je kunt echt wel een paar uurtjes zoekbrengen met passen. Het is dan handig om eerst te kiezen welk model je goed vindt staan en dan verder te zoeken naar de perfecte kleur. In geval van een zonnebril kun je ook de kleur glazen kiezen. De eventuele sterkte is ook zo geregeld. Zo lopen jullie straks samen veilig in het scherpe herfst- en winterzonnetje. Dat wordt genieten van het buitenzijn!

Lees Ook