Kledingitems die jij komend seizoen goed kan dragen

0
94

We zitten nog maar net in 2020 en de winter is nog in volle gang. Toch zien we af en toe weer een lekker zonnetje schijnen en zijn de temperaturen weer wat aangenamer. Maar wat doe je nou aan met dit wisselvallige weer? De ene dag doe je een shirt aan met een jasje en dan sta je te bibberen. En de andere dag kies je toch voor die dikke wollen trui maar dan kom je weer zwetend op je werk aan. Het is ook nooit goed…

De perfecte voorjaars jas

De perfecte voorjaars jas voor dit jaar is de Trench coat. Je ziet ze tegenwoordig overal voor bij komen (zelfs op de catwalk). De trench coat is een lange jas met in het midden een aantal knopen. Deze jas gaat niet helemaal tot aan boven dicht dus op de wat koudere dagen is het wel aan te raden om een lekkere sjaal erbij te dragen. De trench coat is niet te dik maar ook zeker niet te dun. Kies voor een mooi gevoerde binnenkant zodat hij ook de wind goed tegen houdt. Met een lekkere coltrui eronder als de temperaturen nog wat kouder zijn en ga voor een leuk T-shirt wanneer het zonnetje lekker gaat schijnen.

Tip: vind je het nog net even te koud voor een trenchcoat? Een parajumper jas heren is perfect voor koude winterdagen! Deze jassen zijn natuurlijk ook voor de dames te vinden, je vindt ze eenvoudig als je zoekt op ‘parajumper jas dames‘.

Voorjaars schoenen

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je voeten het warm houden tijdens de wat koudere dagen. Stoere Chelsea boots zorgen daar wel voor. Deze stoere laarsjes zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren en printjes. Van de normale bruine laarsjes tot het laarsje met een panter print. De laarsjes met panter print zijn heel erg mooi te combineren met de trench coat die we hierboven hebben genoemd. Ook de lange laarzen tot aan de knie komen weer helemaal terug dit voorjaar. Een mooie rok erboven en een lekkere trui en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Pasteltinten

Zoals we deze zomer zagen waren de felle neon kleuren helemaal hip. Voor de lente wordt dit wel wat anders. De neon kleuren worden ingeruild voor lichte pasteltinten. Van pastel blauw tot pastel roze het kan allemaal. Je zult het terug gaan zien in truien en T-shirts maar ook in schoenen. Mooie loafers in een licht gele kleur kunnen jouw outfit helemaal af maken. Let wel goed op hoe je de pasteltinten combineert. Niet bij iedere huidskleur staan pasteltinten even mooi. Kijk daarom goed naar de andere kleding items die je er bij doet en pas je make-up look er ook een beetje op aan.