HomeBusinessOp zoek naar het meest originele relatiegeschenk?

Op zoek naar het meest originele relatiegeschenk?

Met de decemberperiode in aantocht zijn veel ondernemers al op zoek naar de meest originele relatiegeschenken voor hun personeel en klanten. Het belangrijkste is natuurlijk dat je iets kiest dat bij vrijwel iedereen in de smaak valt, en wat kun je dan beter cadeau geven dan chocolade? Chocolade relatiegeschenken zijn niet alleen super lekker, maar als je ze laat personaliseren ook super origineel. Dit kun je laten doen bij chocstar. Zij kunnen bijvoorbeeld een logo in chocolade laten maken, en dit verpakken in een gepersonaliseerde wikkel met jouw eigen boodschap. Dit is een relatiegeschenk dat door vrijwel iedereen wordt gewaardeerd, want wie houdt er nu niet van chocolade?

Stel je eigen chocoladereep samen

Vanaf een aantal van 50 stuks kun je bij chocstar je eigen chocolade samenstellen, en deze bovendien in een vorm naar keuze laten gieten. Zo kun je de chocola in de vorm van je eigen logo laten maken, maar je kunt ook enkel een zogeheten schildje op de chocola laten aanbrengen. Daar wordt met eetbare inkt jouw logo op gedrukt, zodat al jouw klanten zien dat het geschenk van jouw bedrijf afkomstig is.

Betreft de smaak van de chocolade, deze kun je helemaal zelf kiezen. Ga je voor witte, melk- of pure chocolade? En wil je daar nog wat extra’s aan toevoegen of houd je het liever simpel? Bij chocstar kun je kiezen uit eindeloos veel variaties. Laat bijvoorbeeld kleurrijke, eetbare bloemen om de chocolade aanbrengen, ga voor een variatie aan knapperige nootjes of voor marshmallows in combinatie met feestelijke confettibolletjes. Werkelijk alles is mogelijk, zelfs stukjes fruit, smarties en eetbare, gouden glitters. Vooral deze laatste zijn erg leuk om tijdens de feestdagen cadeau te doen, want ze zien er super feestelijk uit!

Voor welke vorm chocolade ga je?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de chocolade in de vorm van jouw logo te laten gieten, maar ook in de standaard collectie van chocstar zitten al vele leuke opties. Een hartje bijvoorbeeld, een huisje of een bepaald cijfer. Wat ook erg leuk is om te geven, is een selectie van allerlei verschillende smaken. De ontvanger krijgt dan een plat doosje met allemaal losse chocoladereepjes, die allemaal een andere kleur en samenstelling hebben. Een witte variant met fruit en nootjes bijvoorbeeld, samen met een pure variant met glitters en een melkchocoladereepje met karamel en zeezout. Ze kunnen zelfs roze chocolade maken, wat er tevens super feestelijk uitziet, zeker in een doosje met meerdere smaken bij elkaar!

Laat Chocstar de verzending regelen

Heb je zelf geen tijd (of zin) om al deze pakketjes zelf naar je klanten te brengen? Dan kan chocstar ook de verzending voor hun rekening nemen. Ze maken de chocolade dan op maat naar jouw wensen, en sturen hem direct in een verpakking naar keuze naar jouw klantenbestand. Zo hoef je er zelf niet meer naar om te kijken, handig!

Lees Ook