Home Business Waar haal ik al die enveloppen vandaan?

Waar haal ik al die enveloppen vandaan?

Hoera, ik ga trouwen. Echt helemaal te gek. Ik heb er onwijs veel zin in, vooral omdat ik de trouwdag helemaal zelf ga organiseren. Niets groots of dramatisch overigens, maar wel gewoon in de stijl die past bij mij en mijn vriend. Ik ga ook alles zelf ontwerpen want ik ben natuurlijk een kunstenaar. En natuurlijk begin ik met de uitnodiging. Die moet er echt uitspringen. Nou, dat is nog een hele klus. Hoe val je op met een uitnodiging voor een bruiloft? Ik houd niet zo van al dat liefelijke. Al die duifjes, hartjes, bloemetjes en dat soort dingen zijn niet echt aan mij besteed en aan mijn vriend al helemaal niet. Ik geloof niet echt dat we het meest romantische stel op aarde zijn, maar ach, wat maakt het uit. We houden van elkaar en dat weten we. Ik wil een uitnodiging met felle kleuren. Hij moet opvallen en eruit springen, net als ik dat doe in deze wereld. Dus ik ga aan de slag met een ontwerp. Dat is echt heel erg leuk om te doen, al ben ik niet gauw tevreden. Maar al snel realiseerde ik me dat ik nog een probleem heb: hoe ga ik die geweldige uitnodiging versturen?

Enveloppen bestellen: makkelijk online

Ik moet ook nog enveloppen bestellen. Die zitten niet echt bij het ontwerp inbegrepen, maar ze zijn niet echt standaard door de vorm van de uitnodiging. Omdat de uitnodiging 3D wordt, moeten de enveloppen de kaarten goed beschermen. Dus iets met luchtkussentjes is wel gewenst. Waar haal ik dat vandaan? Lang leve internet, echt waar. Enveloppen bestellen is dus heel makkelijk, zelfs al wil je iets speciaals zoals ik. Al gauw had ik de gewenste enveloppen in huis. En omdat ze zo op tijd waren, kon ik ze ook nog voorzien van een leuke opdruk zodat ze toch een beetje bij de uitnodiging passen.

Nog veel meer te doen

De uitnodiging wordt echt geweldig. Ik ben er zo trots op. Hij is echt van ons samen, een klein kunstwerkje. Iets om te bewaren en later vol herinneringen op terug te kijken. Maar ja, ik moet nu nog veel meer gaan regelen. Mijn vriend gaat al die uitnodigingen in de enveloppen doen en ik ga door naar het volgende project. Het is eigenlijk jammer dat je niet echt lang stil kan staan in zo’n drukke periode. Maar die blijvende uitnodiging geeft me straks de tijd nog lang na te genieten.

Lees Ook

Een B2B webshop kan niet zonder B2B e-commerce platform

Als jij een B2B webshop hebt, dan kun je maar beter zorgen dat je je organisatie goed op orde hebt. Want als ondernemer verkopen...

Container huren: echt iets voor mannen!

Eerdere artikelen op deze website gingen ook over wat mannen nou doen als ze in een beetje een gekke bui zijn. Een container huren...

Je hypotheekrente 30 jaar vast? Regel het op Hypotheekrente.nl

Er is momenteel heel veel te doen over de hypotheekrente. Deze is historisch laag en dat kan je veel voordelen opleveren. Zo kun je...

Een kinderzonnebril is geen overbodige luxe

Het lijkt misschien overdreven om een speciale kinderzonnebril aan te schaffen voor je kind. Maar ook kinderen kunnen soms flink last hebben van de...

Goede beveiliging van je huis

Af en toe zie ik weleens een stukje van het programma Opsporing Verzocht. Ik zeg een stukje, want hoe goed ik het ook vind...