Home Wonen Een mooi gezin

Een mooi gezin

Een gezin starten in een nieuw huis is mijn plan. Samen met mijn lieve man. Ik ben nu al eventjes zwanger en het wordt tijd dat we groter gaan wonen. Er moet natuurlijk wel plek zijn voor een babykamer. Ook moet het huis natuurlijk babyproof zijn. Ik was vroeger een lomp kind dus ik denk dat het toekomstige kindje ook wel een beetje lomp zal zijn.

Zwangerschap

Mijn man heeft besloten het meeste werk te doen. Ik ben natuurlijk al eventjes zwanger dus ik kan niet te veel stress aan. We hebben al een tijd een huis op het oog in de randstad. Hier is genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en het is ook niet te ver van de stad. Dat is wat het leuk maakt als de kinderen ouder worden.

Zo makkelijk mogelijk

Bij het kopen van een huis komt natuurlijk veel kijken. Zoals het afsluiten van een hypotheek. Bij het afsluiten van een hypotheek komen ook hypotheekrente kijken. Je wil natuurlijk zulke laag mogelijke hypotheekrente. En natuurlijk stel je jezelf de vraag hoeveel kan ik lenen? Dat kan allemaal erg simpel worden uitgezocht op hypotheekrente.nl. Met een baby op komst levert alles nog meer stress op daarom willen we het allemaal zo makkelijk mogelijk doen. Zo kan ik op de site een hypotheekrente overzicht zien de laagste rente en natuurlijk kan ik er ook zelf een hypotheek afsluiten.

Mijn man doet het harde werk

Ik dacht ik doe de research en mijn man mag de rest doen. Ik ben een soort van zijn adviseur klinkt het net. Ik vertel dan wat ik heb gevonden en wat ik de pluspunten van een bepaalde hypotheek vind. Daarna mag hij de hypotheek af gaan sluiten en zorgen dat de deal rond is.

Het leukste deel

Naast de hypotheek moet natuurlijk ook gepraat worden over de babykamer, babyspullen, het babyproofen, tijdsindeling en zo gaat de lijst verder. Het leukste vond ik toch om een babykamer in te richten. Ik kan niet al het zware werk doen dus gelukkig heb ik er hulp bij. Ik had dan ook een heel slim plan om het via de computer te doen. Zo kon ik vanuit mijn comfortabele stoel heel de kamer inrichten en kijken naar kleurcombinaties. Wanneer ik dit allemaal heb uitgevogeld laat ik het zien aan mijn man en kan hij ook makkelijk dingen eraan veranderen. We gaan een mooie tijd tegemoet. Er zullen hobbels in de weg zitten maar daar komen we overheen. Het belangrijkste is de toekomst van de toekomstige kleine.

Vorig artikelGezellige nacht
Volgend artikelDe perfecte vakantie

Lees Ook

Drie manieren om je instantfoto nog specialer te maken

Helemaal hip en happening zijn ze, de instant foto's. Steeds meer Nederlanders vinden het fantastisch om hun slaapkamermuren vol te hangen met herinneringen, geschoten...

Ben je toe aan een nieuwe spiegelreflexcamera?

Wanneer je gek bent op fotograferen, dan wil je op een gegeven moment gewoon een écht goede camera. Het kost misschien even tijd om...

Pallets: de basis van elke logistieke onderneming

Als startend ondernemer binnen de logistiek is het opbouwen van een inventaris een proces dat gepaard gaat met lastige keuzes. Het is een flinke...

Een tuin makeover met Hillhout tuinhout en een trellisscherm

De afgelopen weken hebben we prachtig weer gehad. Na een enorme sneeuwbui is de lente opeens vroeg langsgekomen. Ik heb daarom ook heerlijk wat...

Wat je moet weten voor je begint met beleggen

De kogel is door de kerk. Na jaren twijfel grijp jij je kansen en ga je beginnen met beleggen. Maar dan volgt de grote...