Home Wonen Een mooi gezin

Een mooi gezin

Een gezin starten in een nieuw huis is mijn plan. Samen met mijn lieve man. Ik ben nu al eventjes zwanger en het wordt tijd dat we groter gaan wonen. Er moet natuurlijk wel plek zijn voor een babykamer. Ook moet het huis natuurlijk babyproof zijn. Ik was vroeger een lomp kind dus ik denk dat het toekomstige kindje ook wel een beetje lomp zal zijn.

Zwangerschap

Mijn man heeft besloten het meeste werk te doen. Ik ben natuurlijk al eventjes zwanger dus ik kan niet te veel stress aan. We hebben al een tijd een huis op het oog in de randstad. Hier is genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en het is ook niet te ver van de stad. Dat is wat het leuk maakt als de kinderen ouder worden.

Zo makkelijk mogelijk

Bij het kopen van een huis komt natuurlijk veel kijken. Zoals het afsluiten van een hypotheek. Bij het afsluiten van een hypotheek komen ook hypotheekrente kijken. Je wil natuurlijk zulke laag mogelijke hypotheekrente. En natuurlijk stel je jezelf de vraag hoeveel kan ik lenen? Dat kan allemaal erg simpel worden uitgezocht op hypotheekrente.nl. Met een baby op komst levert alles nog meer stress op daarom willen we het allemaal zo makkelijk mogelijk doen. Zo kan ik op de site een hypotheekrente overzicht zien de laagste rente en natuurlijk kan ik er ook zelf een hypotheek afsluiten.

Mijn man doet het harde werk

Ik dacht ik doe de research en mijn man mag de rest doen. Ik ben een soort van zijn adviseur klinkt het net. Ik vertel dan wat ik heb gevonden en wat ik de pluspunten van een bepaalde hypotheek vind. Daarna mag hij de hypotheek af gaan sluiten en zorgen dat de deal rond is.

Het leukste deel

Naast de hypotheek moet natuurlijk ook gepraat worden over de babykamer, babyspullen, het babyproofen, tijdsindeling en zo gaat de lijst verder. Het leukste vond ik toch om een babykamer in te richten. Ik kan niet al het zware werk doen dus gelukkig heb ik er hulp bij. Ik had dan ook een heel slim plan om het via de computer te doen. Zo kon ik vanuit mijn comfortabele stoel heel de kamer inrichten en kijken naar kleurcombinaties. Wanneer ik dit allemaal heb uitgevogeld laat ik het zien aan mijn man en kan hij ook makkelijk dingen eraan veranderen. We gaan een mooie tijd tegemoet. Er zullen hobbels in de weg zitten maar daar komen we overheen. Het belangrijkste is de toekomst van de toekomstige kleine.

Vorig artikelGezellige nacht
Volgend artikelDe perfecte vakantie

Lees Ook

Op zoek naar het meest originele relatiegeschenk?

Met de decemberperiode in aantocht zijn veel ondernemers al op zoek naar de meest originele relatiegeschenken voor hun personeel en klanten. Het belangrijkste is...

Verkoop auto met speciale dank aan OSW.nl snel geregeld

Je auto proberen particulier te verkopen is een uitdaging. Tussen honderdduizenden andere auto’s moet je in elk geval de nodige tijd besteden en moeite...

Sla geen flater met jouw afvalwater!

Doordat vele rivieren in Nederland uitkomen is vervuild water vaak een groot onderwerp op het nieuws. Van een kapotte olieleiding tot vervuild water door...

Professionele opslagruimte huren in Den Haag en omgeving

Heb je te veel spullen waar je eigenlijk geen ruimte voor in huis hebt, maar deze niet van de hand wilt doen, dan kun...

Volleybalschoenen kopen

Volleybal, of je het nu beoefent op amateurniveau of je echte prof bent, je wilt goede spullen kopen voor je hobby. Goede kleding en...