HomeWonenGezellige nacht

Gezellige nacht

Sinds kort heb ik mijn eigen woning. Ik ben samen met een vriendin in een leuk appartementje gaan wonen in de stad. We doen een drankje met een paar vrienden bij mij en dan kunnen we gewoon lopen naar de stad. Na een lange avond kan je ook makkelijk en snel weer naar huis. Ook hangt er een leuke sfeer in de stad waardoor elke avond leuk is.

Lekker glaasje

Bij elk eetentje of elk avondje uit hoort natuurlijk rode wijn en dan zoeken we wijn online om het lekker makkelijk te laten bezorgen. Het moet natuurlijk wel goeie wijn zijn en niet een goedkope wijn van de avond winkel. Wanneer er vrienden over de vloer zijn moet ik ze natuurlijk wel goede wijn aan kunnen bieden. Ook worden er vaak kortingen geboden waardoor de lekkere wijn een stukje goedkoper is. Wat handig is als je zelf nog aan het studeren bent.

Welke wordt gekozen

Wanneer je geen idee hebt welke wijn bij welke gelegenheid past dan kun je ook gewoon gemakkelijk bellen naar de service van drankdozijn. Hier kunnen ze een goede wijn aanraden die past bij het gerecht, bij de gelegenheid en natuurlijk bij welke persoon. Elke persoon heeft namelijk een andere smaak en gelukkig heb je heel veel keus in wijnen en is er voor iedereen wel iets.

Vette hap na het stappen

Laatst had ik een etentje bij mij en daarna dacht ik de stad in te gaan. We aten lekker Italiaans, pasta e pollo pesto. Hierbij dronken we een lekkere witte wijn. Toen we klaar waren gingen we gelijk aan de rode wijn. Na een lekker flesje rood gingen we de stad in. Hier hebben we genoten van de muziek, de drankjes en van het gezelschap. Na het stappen gaan we dan ook altijd even wat te eten halen omdat we altijd sterven van de honger. Na al die drankjes krijg je toch wel een grote eetlust. Meestal wordt dit dan ook een vette hap.

Het einde van de avond

Na de vette hap kunnen we weer op ons gemakje terug lopen, en voor degene die een drankje teveel ophebben kunnen altijd blijven slapen. Na een gezellige avond is het de dag erna natuurlijk weer opstaan. Avonds een vent in de ochtend een vent zeggen ze toch. Dus werd het ontbijten en gelijk opruimen. Gelukkig was het niet of een door de weekse dag anders had ik moeten werken of studeren. De wijn heeft de avond erg gezellig gemaakt en het was heerlijk bij het eten. Ik noem het een geslaagde avond.

Vorig artikel
Volgend artikel

Lees Ook