HomeWonenHeerlijke zomer

Heerlijke zomer

Het is zomer. De zon schijnt en het is lekker weer. Op vakantie gaan wordt lastig maar ook in Nederland wordt het steeds warmer om lekker in de tuin te zitten met een lekkere cocktail. Heerlijk borrelen met de buren, natuurlijk op 1,5 meter afstand. Een lekker kaasje met wat crackers, lekker tot laat in de tuin zitten met een paar gezellige sfeer lichtjes.

Voor elke gelgenheid een zonnebril

Bij elke zomer, elk zonnestraaltje hoort natuurlijk een zonnebril. Tegenwoordig heb je zonnebrillen in allerlei verschillende soorten kleuren, maten en vormen. Het is bijna onmogelijk om te kiezen. Het leukste is natuurlijk om met de trend mee te gaan. Daarom als je zoekt op Charlie Temple naar zonnebril rond zit je gebakken. Een ronde zonnebril is namelijk helemaal in tegenwoordig. Ook als je zoekt naar een zonnebril voor je kinderen of je kleine zusje bijvoorbeeld, dan kan je zoeken naar zonnebril kind. Alle trends zijn in tegenwoordig, zolang het maar bij je kleding past. Een leuke hippe outfit is van zeerste belang tegenwoordig.

Hoe handig is het?

Zelf vind ik een mom jeans met een eenzijdig schouder topje en dan hippe laarsjes met zo een gave Charlie Temple zonnebril helemaal gaaf. Natuurlijk zijn er ronde zonnebrillen voor mannen en vrouwen. Meestal vind ik het wel lastig om online te beslissen welke zonnebril nou eigenlijk echt goed bij me past. Dit maakt Charlie Temple nog handiger, je kan namelijk kijken hoe de zonnebril je staat. Je gebruikt dan een foto van je gezicht en daar wordt de zonnebril die je uitkiest gelijk opgeplakt.

Perfect met mijn outfit

Naast zonnebrillen kan je ook hippe brillen kopen. Op deze manier ga je elke dag over straat met een leuke bril of zonnebril die helemaal mee gaat met de tijd. Ik zie dan ook veel mensen met Charlie Temple brillen, het voordeel van Charlie Temple is dat de brillen een mooie prijs-kwaliteit balans hebben. Je hebt dan een bril van goeie kwaliteit en een mooie betaalbare prijs. Elke dag met de felle zon en het warme weer dan komt mijn zonnebril goed van pas. Heerlijk op een terras met een drankje erbij in mijn shorts of mom jeans. Nu is de outfit helemaal klaar en kan ik genieten van de zon zonder dat mijn ogen pijn gaan doen van de zon. Na de snelle levering en top kwaliteit wilde mijn vader ook zo snel mogelijk een Charlie Temple bril. Dus ook hij ging zo snel mogelijk op zoek.

Lees Ook