Projectweek

0
80

Sinds de middelbare school ben ik al vriendinnen met Merel. We hebben elkaar ontmoet in de eerste klas op het vwo. We werden samen ingedeeld in dezelfde groep voor de projectweek. Het thema van deze week was Frankrijk. Voor ons betekende dit dat we een toneel stuk moesten opvoeren dat iets met Frankrijk te maken had. We besloten om met onze groep medeleerlingen een dans te doen. We hebben een dans gemaakt met stokbroden op het een frans muzieknummer. Natuurlijk konden wij allemaal niet dansen en was dit een erg grappig gezicht. We kregen er nog een goed cijfer voor ook. Deze mooie week sloten we af met een 7 voor op ons rapport.

 

Vriendin

In deze week is onze vriendschap begonnen. Er volgden vele gezellige afspraken en meidenmomenten. We deelde leuke en minder leuke dingen in ons leven. Samen bedachte we leuke activiteiten om ons elke dag te vermaken. We bouwde hutten, kochten een tandem, surften samen en gingen zelfs samen op vakantie. Op deze vakanties werden we vaak aangezien als zusjes. We deden alles samen, van spelen in het zwembad, fietsen tot zelfs de afwas. Ik herinner me nog goed de vakantie in Zarautz. We waren samen met onze ouders op surfvakantie. We waren de hele dag aan het surfen tot de lunchtijd was aangebroken. Wij zouden samen brood gaan halen. We gingen samen op pad, helaas konden we de winkel niet vinden. We waren in een melige bui en dit zorgde ervoor dat we een uur door de stad struinden op zoek naar de supermarkt. Eenmaal daar aangekomen mochten we niet naar binnen omdat we op bloten voeten liepen. We vonden het steeds grappiger worden en kwamen niet meer bij van het lachen toen de bewakers ons na gingen doen. Gelukkig was er verderop een bakkertje waar we wel naar binnen mochten in onze surfkleding. Dit zijn voor ons beide hele goede herinneringen.

 

 

Stage

Helaas is ze sinds een paar maanden in Thailand voor haar stage van school. Hierdoor mis ik haar gezelligheid heel erg om mij heen. We praten gelukkig wel veel via de telefoon. Laatst vertelde ik over de lekkere kruidnoten die ik aan het eten was. Ze vertelde mij hoeveel zin ze had in al dat Nederlandse snoepgoed. Dus ik besloot om haar te verrassen. Ik ben naar de supermarkt gegaan en kocht al haar favoriete eten. Ik eindigde met een hele winkelmand vol. Ik heb alles in een doos gestopt en ben naar het postkantoor gegaan. Ik ging het pakket versturen naar haar stageadres in Thailand.  Een tijdje later belde zij mij blij en dankbaar op dat ze het pakket had ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in