HomeModeTommy Hilfiger: van sportief tot klassiek

Tommy Hilfiger: van sportief tot klassiek

Klinkt de naam Tommy Hilfiger je niet bekend in de oren? Dan heb je waarschijnlijk tientallen jaren onder een rots geleefd. Want zelfs wanneer je geen ware fashionista bent, zal de naam van dit merk je toch bekend voorkomen. Iedereen kent Tommy Hilfiger. En dan bedoel ik niet alleen in Nederland, maar letterlijk overal ter wereld. Het is een van de grootste designer lifestyle merken wereldwijd. Ken je die kleding met blauw-wit-rode strepen? Juist ja, Tommy Hilfiger. Zelf draag ik al jaren kleding van Tommy Hilfiger, van shirt en sweaters tot broeken en schoenen. Het fijne aan dit merk? Je kunt er voor iedere stijl terecht, van sportief tot klassiek.

Het klassieke blauw-wit-rood logo

Zoals gezegd, iedereen kent Tommy Hilfiger. Hoe dit komt? Nou, dit is grotendeels te danken aan het klassieke signature blauw-wit-rood logo. Hieraan herken je het merk direct. Dus zie je iemand op straat lopen met een blauw-wit-rood logo? Dan is het ongetwijfeld een item van Tommy Hilfiger. Kan niet missen. Het razend populaire merk werd opgericht door de Amerikaan Tommy Hilfiger in 1985. Internationaal wordt het herkend voor het vieren van de klassieke Amerikaanse stijl. Fun fact: de vader van Tommy Hilfiger had Nederlands bloed. Dus er zit toch nog een beetje iets Nederlands in deze internationale modeontwerper. De kleding, schoenen en accessoires van Tommy Hilfiger kenmerken zich door een premium stijl en kwaliteit.

De sportieve look

Ben je een echte sportieveling? Dan is de kleding van Tommy Hilfiger echt iets voor jou. Zelf ben ik redelijk sportief aangelegd en ik herken me dan ook in deze levensstijl. Want zo zie ik het merk, het is meer dan alleen kleding, het is ook een bepaalde levensstijl. En wat is er nu fijner dan kleding vinden die perfect aansluit bij je levensstijl? Ik draag regelmatig de fijne truien, shirts en broeken van Tommy Hilfiger. Daarnaast hebben ze ook ontzettend comfortabele en mooie schoenen met een sportieve twist. Een goed paar sneakers van degelijke kwaliteit doet het altijd goed.

Lees Ook