Een auto nodig voor 1 dag? Leen er eentje!

0
74

Ga je verhuizen en heb je een grotere auto nodig dan je eigen auto? Een auto lenen zou dan een erg goede optie zijn. Nu horen we je zeggen wat is dat een auto lenen? Een auto lenen is heel gemakkelijk en een stuk goedkoper dan een auto huren. Een voorbeeld voor een bedrijf die leenauto’s aanbiedt is Greenwheels.

Een grotere auto gebruiken voor het verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen is het erg fijn om een wat grotere auto te hebben. Door een grotere auto is het gemakkelijker om meer spullen in een keer mee te nemen. Dit is bijvoorbeeld erg fijn als je een grote afstand moet overbruggen. Het is dan belangrijk dat je efficiënt te werk gaat. 

Greenwheels leent verschillende auto’s uit, zo kun je ook een Caddy lenen. Als je deze Caddy wilt lenen is het proces vrij simpel. Als eerste moet je abonnee zijn bij Greenwheels. Je kunt je gratis registreren via de app of website. Wanneer je dit hebt gedaan kun je een datum en auto kiezen die je wilt lenen. Een auto huren voor 1 dag is erg fijn als je dus de hele dag gaat verhuizen. Zo hoef je hem ‘s middags of begin van de avond niet terug te brengen. Dit hoeft pas als je echt helemaal klaar bent. 

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een weekend een auto te lenen. Als je in één weekend alles wilt verhuizen, dan is het fijn om de Caddy te lenen voor het hele weekend. Wanneer alles over is verhuisd, dan kun je de Caddy terugzetten op de plek waar jij hem vandaan hebt.

Andere voordelen van een auto lenen

Naast dat het makkelijker is om een deelauto te nemen is het ook fijn dat dit ook niet zo duur is. Een auto lenen is namelijk een stuk goedkoper als een eigen auto aanschaffen of een auto huren. Bovendien kun je een stuk minder als je een auto wilt huren. Verhuizen is met een auto die je huurt niet altijd mogelijk. Met een auto die je leent wel.

Een ander groot voordeel als je een auto leent is dat je helemaal verzekerd bent. Tuurlijk als je schade rijdt zul je moeten betalen, maar als er echt wat mis is dan hoef je je geen zorgen te maken dat je fikse bedragen zal moeten betalen. Bij Greenwheels is het ook mogelijk om je eigen risico te verhogen of te verlagen. Wil je je eigen risico verlagen, dan zul je wel iets meer voor de auto betalen. 

Nog een voordeel is dat je niet voor de stroom of benzine hoeft te betalen. Dit zit al bij het eindbedrag in.